Μας ελάτε σε επαφή με
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15323363635

WhatsApp : +8615323363635

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Η ποιότητα είναι το κλειδί στην επιτυχία.

Ο πελάτης ικανοποιεί είναι ο αιώνιος ακολουθεί της εταιρίας.

Επιζήστε από την ποιότητα, την ανάπτυξη από την πίστωση, και το effciency από τη διαχείριση.

Παρακαλώ στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο honow@gzhonow.net.cn ή Wechat/Whatsapp: +8615323363635

  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες HONOW 迅奥 Αριθμός Υπαλλήλων
Ετήσιες πωλήσεις 800,000-1000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2007
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Αυτοκινητικό κοβάλτιο εξοπλισμού υπηρεσιών Honow Guangzhou. Το ΕΠΕ καθιερώνει το 2007 τα έτη. Με, οι πωλήσεις και η τεχνική υπηρεσία μεταπωλήσεων συνολικά, που συμμετέχονται στα επαγγελματικά προϊόντα, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην ανάπτυξη και την κατασκευή του εξοπλισμού γκαράζ.

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

Είμαστε μέλος της αυτόματης ένωσης βιομηχανίας εξοπλισμού συντήρησης της Κίνας (CAMEIA). Έχουμε ένα εργαστήριο στην Κίνα και τα προϊόντα μας συναντούν το διεθνές πρότυπο με πέντε καταχωρημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Το Honow που στρέφεται συνεχώς στην ποιότητα, καινοτομία και η αγορά, εισάγει τη νέα τεχνολογία από το σπίτι και στο εξωτερικό για να κρατήσει την αναπροσαρμογή προϊόντων. Το Honow έχει τώρα πάνω από δέκα τύπους προϊόντων σε πέντε σειρές, οι οποίες απολαμβάνουν τη προηγμένη τεχνολογία και κερδίζουν την υψηλές φήμη & την πίστη από τους πελάτες.

Περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στο σταθμό εργασίας εναλλασσόμενου ρεύματος αυτοκινήτων καθιστούν το εμπορικό σήμα HONOW διάσημο στο worldwaide.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Κύρια προϊόντα:

1. Όλα τα είδη μηχανών αποκατάστασης και επαναφορτίσεων ψυκτικών ουσιών εναλλασσόμενου ρεύματος

2. Όλα τα είδη καθαριστών & συσκευών ανάλυσης εγχυτήρων καυσίμων

3. Όλα τα είδη γεννήτριας αζώτου ελαστικών αυτοκινήτου, εργαλεία πληθωρισμού ροδών

4. Όλα τα είδη ανταλλαγής πετρελαίου ATF και ξεπλένοντας μηχανής

5. Όλα τα είδη κοινών πεδίου δοκιμών σιδηροδρομικών συστημάτων & εργαλείων & ανταλλακτικών

6. Όλα τα είδη ξεπλένοντας μηχανής αυτόματος-μηχανών

 

Ιστορία

Τοποθετημένη στην περιοχή Baiyun, η πόλη Guangzhou, η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2007 έτη, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας specializedd να αναπτυχθεί και κατασκευαστικός εξοπλισμός γκαράζ, είμαστε μέλος της αυτόματης ένωσης το (CAMEIA) βιομηχανίας εξοπλισμού συντήρησης της Κίνας. Έχουμε ένα εργαστήριο στην Κίνα και τα προϊόντα μας συναντούν το διεθνές πρότυπο με πέντε καταχωρημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Με την επαγγελματική ομάδα, την ακριβή διαχείριση και τον άριστο εξοπλισμό, η επιχείρηση στοχεύει να χτίσει τη συντήρηση αυτοκινήτων εμπορικών σημάτων HONOW και τον εξοπλισμό συντήρησης. Τα προϊόντα εξάγονται σε όλα τα μέρη του κόσμου και έχουν μια ορισμένη δημοτικότητα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η επιχείρηση είναι «εξασφάλιση ποιότητας, επαγγελματίας υπηρεσιών, ικανοποίηση πελατών» όπως ο επιχειρησιακός σκοπός, «επιδιώκων την καλοκαγαθία για μεγάλο, κέρδος για τη μικρή, πραγματική υπηρεσία για τους πελάτες» ως επιχειρησιακή φιλοσοφία, εξερεύνηση, πραγματική καινοτομία, στη αναπτυξιακή διαδικασία, κατά συνέπεια, η επιχείρηση έχει αναγνωριστεί ομόφωνα από το τεράστιο αριθμό των πελατών. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, η επιχείρηση έχει απονείμει τους τιμητικούς τίτλους του «δεύτερου βραβείου εθνικού αυτοκινητικού επιτεύγματος καινοτομίας εκσυγχρονισμού διοίκησης επιχειρήσεων συντήρησης», «δέκα καλύτερων προϊόντων για την κατηγορία ανίχνευσης», των «συνιστώμενων προϊόντων της διεθνούς αυτόματης έκθεσης συντήρησης του Πεκίνου», της» βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας «, κ.λπ. Και η υποστήριξη και η εγγυοδοσία της αυτόματης συμμαχίας μικροϋπολογιστών της Κίνας και ούτω καθεξής. Σήμερα, το ολόκληρο προσωπικό της επιχείρησης οδηγείται από τον πρόεδρο Zhang Qi-yu, διαφοροποιεί, και καθαρίζει η επιχείρηση, και προσπαθεί να επιτύχει το στόχο περισσότερων από 500 εκατομμύριο ετήσια πωλήσεων σε τρία έτη.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Υπηρεσία

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

 

Η ενός έτους υπηρεσία εγγύησης λόγω οποιασδήποτε έμφυτης ελαττώματος ή ζημίας του εξοπλισμού προσφέρεται από την ημερομηνία της αγοράς του εξοπλισμού και η πληρωμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τον ανελκυστήρα του εξοπλισμού.

Εντούτοις, οι ακολουθίες αποκλείονται στο πεδίο της υπηρεσίας εγγύησης:

● Φθορά των μερών όπως οι γρήγοροι προσαρμοστές σύνδεσης, μάνικα ξαναγεμισμάτων φρέον, σφραγίδες, συνδετήρες πίεσης, μετρητών και μετάβασης.

● Ανταλλακτικά όπως το ξηρά φίλτρο και το πετρέλαιο για την περιοδική αντικατάσταση.

● Ζημία που προκαλείται κατά λάθος στη λειτουργία και την κατάχρηση ή αποτυχία της συντήρησης.

● Ζημία που προκαλείται από την αναρμόδιο ή ψυκτική ουσία inconformity, το έλαιο ή το έλαιο κενών αντλιών.

● Ζημία που προκαλείται από τη λανθασμένη ρύθμιση, την επισκευή ή τη μεταρρύθμιση χωρίς άδεια.

● Ζημία που προκαλείται από τον τραχιά χειρισμό ή τη μεταφορά.

● Ζημία που προκαλείται από το ανθρώπινο λάθος ή τη δύναμη majuere.

 

Τεχνική υποστήριξη

 

Τεχνικής υποστήριξης pre-sale και μεταπώλησης τεχνική υποστήριξη, pre-sale τεχνική υποστήριξη: πωλήσεις των αναπάντητων ερωτήσεων προϊόντων, pre-sale τεχνική υποστήριξη που βοηθά

Τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων: οι πελάτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αγαθά ή να χρησιμοποιήσουν τη διαδικασία αντιμετώπισαν οποιαδήποτε προβλήματα, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον πρώτο χρόνο προσωπικού πωλήσεων, το προσωπικό πωλήσεων θα λύσει το πρόβλημα για σας την πρώτη φορά. Εάν όχι, έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς για να σας εξυπηρετήσουμε, μπορούμε να παρέχουμε το λειτουργικό βίντεο εάν είναι απαραίτητο.

 

Η εικόνα παρουσιάζει στον τεχνικό μας από σπίτι σε σπίτι επισκεπτόμενους πελάτες, που παρέχουν την τεχνική υπηρεσία και υποστήριξη στους πελάτες.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

          

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Η ομάδα μας

Η ομάδα παραγωγής μας είναι όχι μόνο στο μπροστινό μέρος της βιομηχανίας στην τεχνολογία, δίνουμε περισσότερη προσοχή στη σαφή και ακριβή έκφραση των προϊόντων των πελατών. Είμαστε συνήθως από την επιστήμη, και έχουμε μελετήσει στους τομείς των μηχανικών, ηλεκτρονική, φυσική και ούτω καθεξής. Εύκολοι να καταλάβουμε την ιδέα του πελάτη, έτσι μπορούμε καλύτερα να εκφράσουμε τις προθέσεις του πελάτη.

 

 Ο γενικός διευθυντής, αρμόδιος για την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης, συλλέγει τις συμβουλές πελατών, και διαμορφώνει μια μακροπρόθεσμη και σταθερή σχέση με τους πελάτες.

Έννοια ομάδας όρου πωλήσεων: η επιχείρηση εμμένει στην αρχή της καλής πίστης, τυποποιημένος και η υψηλή αποδοτικότητα, κερδίζει την αγορά με την τεχνολογία, λαμβάνει το γόητρο από τη δημιουργική υπηρεσία, παρέχει ολόψυχα τον υψηλό - ποιότητα, η υψηλή αποδοτικότητα, η γρήγορη υπηρεσία για το γενικό πελάτη. Αντιμετωπίστε το μέλλον και επιμείνετε στην ανεξάρτητη καινοτομία. Για να είναι αρμόδιος για την καθημερινή διαχείριση του διεθνούς εμπορίου και τη συντήρηση των διεθνών πελατών, για να υποδείξει τις πολιτικές μάρκετινγκ διαφορετικές από εσωτερικές σύμφωνα με την ξένη αγορά.

Το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής είναι αρμόδιο για το σχέδιο, την εγκατάσταση και την κατασκευή του εξοπλισμού, καθώς επίσης και τη συντήρηση συνέχειας.

Το αγοράζοντας τμήμα είναι αρμόδιο για την αγορά των πρώτων υλών εξοπλισμού, ερχόμενος σε επαφή με τους προμηθευτές για την τιμή σύγκρισης, η υλική χρήση ανατροφοδοτεί, μακροπρόθεσμη συντήρηση της αλυσίδας εφοδιασμού.

 

HONOW ελπίζει να διευθύνει για το seriation, την τυποποίηση, την εκβιομηχάνιση και τη διεθνοποίηση με τη συνεργασία σας.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD