Μας ελάτε σε επαφή με
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15323363635

WhatsApp : +8615323363635

Γραμμή Παραγωγής

Το εργοστάσιό μας ειδικεύεται και οι κατασκευαστικές μηχανές, τέλεια ενισχυτική υπηρεσία, αυτό όχι μόνο μπορούν να μειώσουν το κόστος παραγωγής, χρόνος παράδοσης, και να κερδίσουν δαπάνες προμήθειας για τον πελάτη, αλλά και να ελέγξουν κάθε βήμα της παραγωγής και να σιγουρευτούν αποδοτικός και σταθερός στην παραγωγή. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το honow@gzhonow.net.cn άμεσα, ή ίσως δεν μπορούμε να λάβουμε την έρευνά σας.  παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με από το wechat ή what'sapp +8615323363635.  Σας ευχαριστούμε.

 

Κάθε χειριστής της γραμμής παραγωγής έχει τις ακόλουθες ευθύνες:

1, έκθεση στον επόπτη παραγωγής σχετικά με το καθήκον, ακολουθεί η διαχείριση, υπακούει την εντολή, τηρεί το κώδικα ντυσίματος και ο κώδικας δεοντολογίας, πραγματοποιεί την παραγωγή σύμφωνα με το σχέδιο παραγωγής, εξασφαλίζει την ποιότητα και την ποσότητα για να ολοκληρώσει την υποχρέωση.

2, τελειώνουν την προετοιμασία παραγωγής σοβαρά, μεταχειρίζονται και εξετάζουν κάθε μέρος σοβαρά, σιγουρεύονται ότι κάθε ανταλλακτικά λειτουργούν κατάλληλα, και ανατροφοδοτούν και καταγράφουν την ανώμαλη κατάσταση του εξοπλισμού και την παραγωγή εγκαίρως. Αφότου γίνεται η μηχανή, ο τεχνικός επόπτης θα εξετάσει κάθε μηχανή για 2-3 ημέρες με την ελπίδα της παρουσίασης των καλύτερων προϊόντων στον πελάτη.

3, συνεργάζονται με το προσωπικό συντήρησης για να εξετάσουν τη δυσλειτουργία εξοπλισμού, λαμβάνουν τη λειτουργία εξοπλισμού και η κατάρτιση συντήρησης, βοηθά το προσωπικό συντήρησης για να διενεργήσει την καθημερινή λειτουργία συντήρησης εξοπλισμού σύμφωνα με το σχέδιο συντήρησης εξασφαλίστε ότι κάθε προσωπικό θα ενεργοποιήσει και θα επισκευάσει τον εξοπλισμό.

4, διατηρούν και κρατούν το χώρο παραγωγής καθαρό και καθαρό.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

OEM / ODM
  • Πλήρες αυτόματο inflator ροδών

COem, ο οποίος είναι αρχικός εξοπλισμός/εμπιστευμένη κατασκευή.


Μέτρηση τριών πτυχών του εργοστασίου cOem:

1, εξετάζοντας το κεφάλαιο ενός εργοστασίου παραγωγής

 

Είμαστε προμηθευτής cOem μερικών πελατών, είναι από τη Ρωσία, Ταϊβάν, Thailian και ούτω καθεξής. _αυτός είμαι όλος μεγάλος τοπικός επιχείρηση, και εμείς είμαι όχι κάνω επιχείρηση για ένας χρόνος. _εμείς κάνω cOem μηχανή για αυτός για καύσιμο εγχυτήρας ελεγκτής καθαρός μηχανή, αέρας μηχάνημα ουσία αποκατάσταση μηχανή, άζωτο γεννήτρια.

 

2, περιβάλλον παραγωγής και ικανότητα του εργοστασίου cOem

 

Το περιβάλλον παραγωγής μας προσαρμόζεται στα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος, δεν θα προκαλέσει τη ρύπανση περιβάλλοντος και τη ζημιά στην υγεία. Συγχρόνως, για να επιτύχουν τη χρησιμοποίηση 100% των πρώτων υλών και της ενέργειας, και να μειώσει την απώλεια των πόρων.

Η υγιεινή και ο καθαρισμός, καθαρίζουν επάνω κάθε απόγευμα και κάνουν μεγάλο καθαρίζοντας κάθε το απόγευμα του Σαββάτου.

 

3, Metewand

 

Ο χρόνος παράδοσης, πάνω στην ώρα προμήθεια είναι ένας σημαντικοί τρόπος και μια σύνδεση να ολόκληρη η περίοδος απάντησης αλυσίδας εφοδιασμού και να πραγματοποιηθεί η ευκίνητη λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού. Στο συνολικό χρόνο παράδοσης της διαταγή-οδηγημένης παραγωγής, ο χρόνος παραγωγής είναι 20%, ο χρόνος μεταφορών διοικητικών μεριμνών είναι 24%, και ο αναμονής χρόνος αγοράς είναι 54%.

_από ο διαδικασία λαμβάνω πελάτης διαταγή, αγοράζω πρώτος ύλη, τακτοποιώ παραγωγή και ποιότητα επιθεώρηση ο άφιξη ο αγαθό στα χέρια ο πελάτης, έτσι αυτός χρειάζομαι πωλητής έλεγχος και ρυθμίζω ο παραγωγή σχέδιο και ικανότητα παραγωγής, και έπειτα δίνω ο πελάτης ένας ακριβής και αποτελεσματικός παράδοση χρόνος. Για να εξασφαλίσει την ποιότητα των αγαθών σύμφωνα με, των ποιοτικών προτύπων, κ.λπ.

 

ODM, το οποίο είναι αρχική κατασκευή σχεδίου.

 

Η επιχείρηση HONOW παίρνει τον καθηγητή, γιατρός, ανώτερος μηχανικός δεδομένου ότι το τεχνικό θέμα, έχει το τέλειο σύστημα διαχείρισης και μια ομάδα επαγγελματικών ταλέντων στον τομέα του αυτοκινήτου, της ηλεκτρονικής και του υπολογιστή με την πλούσια πρακτική εμπειρία, η τεχνική δύναμη είναι άφθονη.

Έχουμε σχεδιάσει τα διαφορετικά προϊόντα για τους πελάτες μας. Έχουμε σχεδιάσει και έχουμε τροποποιήσει την εμφάνιση των αρχικών μηχανών μας για να ανταποκριθούμε στα πρότυπα του πελάτη. Οι πελάτες είναι πολύ ικανοποιημένοι.

 

Ε & Α

Μια σειρά επιστημονικής έρευνας και τεχνικής εργασίας για να αναπτύξει τις νέες τεχνολογίες, νέα προϊόντα και να βελτιώσει τα παλαιά προϊόντα, βράχυνε Rd. Η έρευνα και η ανάπτυξη (Ε&Α) επίσης γνωστές στην Ευρώπη ως έρευνα και η τεχνική (ortechnological) ανάπτυξη (Ε&ΤΑ), είναι ένας γενικός όρος για τις δραστηριότητες σχετικά με την εταιρική ή κυβερνητική καινοτομία.

Οι δραστηριότητες που είναι ταξινομημένες ως Ε&Α διαφέρουν από την επιχείρηση στην επιχείρηση, αλλά υπάρχουν δύο αρχικά πρότυπα, με ένα τμήμα Ε&Α είτε που επανδρώνεται από τους μηχανικούς και που επιφορτίζεται με άμεσα να αναπτύξουν τα νέα προϊόντα, είτε που επανδρώνεται με τους βιομηχανικούς επιστήμονες και που επιφορτίζεται με την εφαρμοσμένη έρευνα στους επιστημονικούς είτε τεχνολογικούς τομείς που μπορούν να διευκολύνουν τη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντος.

Αφότου τίθεται το προϊόν στην αγορά, η αξιολόγηση της αντίδρασης χρηστών, της τάσης πωλήσεων και της ποιότητας εξυπηρέτησης καλείται μετα αξιολόγηση. Μέσω των ανωτέρω δραστηριοτήτων αξιολόγησης, η πραγματική αξία περιστατικού και ο αρχικός δείκτης συγκρίνονται, η απόκλιση βρίσκεται έγκαιρη, τα επανορθωτικά μέτρα λαμβάνονται, και η βάση για την ανάπτυξη της έρευνας και της στρατηγικής ανάπτυξης στο μέλλον.