Πλήρης αυτόματη αποκατάσταση εναλλασσόμενου ρεύματος ανακύκλωσης και μηχανή επαναφορτίσεων, μηχανή αποκατάστασης ψυκτικών ουσιών εναλλασσόμενου ρεύματος 

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Κίνα
Μάρκα: HONOW
Πιστοποίηση: CE,FCC
Αριθμό μοντέλου: Ho-L800
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες επάνω λαμβάνουν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 200τεμ ανά μήνα
Επικοινωνήστε
Κατάσταση λειτουργίας: Πλήρως αυτόματος Ικανότητα κυλίνδρων: 13.6kg
Ποσοστό αποκατάστασης: 97%, στάση στο φραγμό 0 συμπιεστής: SC15G, εμπορικό σήμα SECOP
Ανεμιστήρας συμπυκνωτών και: με Αναζήτηση βάσεων δεδομένων: με
Υψηλό φως:

ανακύκλωσης μηχανές κλιματισμού

,

μηχανή επαναφορτίσεων εναλλασσόμενου ρεύματος αυτοκινήτων

Πλήρης αυτόματη μηχανή αποκατάστασης εναλλασσόμενου ρεύματος αυτοκινήτων μηχανών επαναφορτίσεων εναλλασσόμενου ρεύματος πρατηρίων βενζίνης A/$l*c

 

Οδηγία προϊόντων

 

Αποκατάσταση ψυκτικών ουσιών, επαναφόρτιση, κενό και κυνήγι διαρροών.

Η αυτόματη λειτουργία, μετά από τη ρύθμιση παραμέτρου και τη σύνδεση σωληνώσεων, ολόκληρη η διαδικασία ολοκληρώνεται αυτόματα, χωρίς τη βαλβίδα χειριστών ή άλλα χειρωνακτικά μέρη.

Η μηχανή περιέχει μια βάση δεδομένων των πιό πρόσφατων προτύπων αυτοκινήτων, που καλύπτουν το ποσό κατεψυγμένων πετρελαίου και ψυκτικής ουσίας που προστίθενται στα περισσότερα από τα πρότυπα στις εσωτερικές και ξένες αγορές.

Τυποποιημένος καθορισμός των παραμέτρων υψηλής και χαμηλής πίεσης για να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας και να μειώσει τα λάθη λειτουργίας.

Ζυγίζοντας αισθητήρας υψηλής ακρίβειας και λειτουργία προστασίας υψηλής τάσης.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

a . Απαλλαγή Auto-oil: Το πετρέλαιο απαλλάσσεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάκαμψης. Εάν το πετρέλαιο είναι παρόν, θα στραγγίξει σε ένα κλιμακωτό εμπορευματοκιβώτιο που επιδεικνύει σαφώς το ποσό πετρελαίου που αφαιρέθηκε.

b . Αποκατάσταση: Υψηλός - ο ποιοτικοί συμπιεστής και το φίλτρο ανακτούν την ψυκτική ουσία από το σύστημα κλιματισμού του οχήματος.

c . Η ηλεκτρονική κλίμακα υψηλής ακρίβειας ζυγίζει την ψυκτική ουσία που γεμίζει και που παίρνει.

d . Απλή σύνδεση σωληνώσεων. Η λειτουργία αρχίζει μόλις συνδεθεί η μάνικα της μηχανής με τη διεπαφή του κλιματιστικού μηχανήματος ακόμα που εξετάζεται.

e . Υιοθετεί το μοναδικό αυτόματο σχέδιο προστασίας για να αποτρέψει την υγρή επίθεση και την υπερβολιή υψηλός έκρηξη πίεσης.

φ. επιλογές μεγάλος-οθόνης και των Κινέζων και της αγγλικής γλώσσας, και ευφυής διεπαφή χειριστών.

g . Συγκεκριμένη διεπαφή για το μικρό εμπορευματοκιβώτιο του ανεφοδιασμού ψυκτικού μέσου.

 

Στοιχεία Technicial

 

Ψυκτική ουσία εφαρμογής R134a
Ρόδα 4
Κενή αντλία 2L διπλό στάδιο
Ανώτατη πίεση εργασίας 17.5bar
Εκτιμημένη συχνότητα 50-60HZ
G.weight 130kg

 

Στερεότυπη συντήρηση

 

Προσθέστε την ψυκτική ουσία στον κύλινδρο ψυκτικών ουσιών

 

Πρέπει να προσθέσει την ψυκτική ουσία στον κύλινδρο ψυκτικών ουσιών ως εξής όταν η ποσότητα ψυκτικών ουσιών μέσα στον κύλινδρο ψυκτικών ουσιών δεν είναι αρκετή.

a) Θεωρήστε τον εξωτερικό κύλινδρο πηγής ψυκτικών ουσιών ως μέρος του συστήματος και τον συνδέστε με τον υψηλό συνδετήρα (ή συνδετήρας χαμηλής πίεσης) του εξοπλισμού.

b) Εκκενώστε το νερό και τον αέρα από την υψηλή μάνικα (ή τη μάνικα χαμηλής πίεσης) συνδέω με τον εξοπλισμό.

c) Ανοίξτε τη βαλβίδα στον εξωτερικό κύλινδρο πηγής ψυκτικών ουσιών και προσθέστε την ψυκτική ουσία στον κύλινδρο ψυκτικών ουσιών σύμφωνα με τη διαδικασία αποκατάστασης. Αφότου ανακτάται η επιθυμητή ποσότητα, κλείστε τη βαλβίδα στον εξωτερικό κύλινδρο πηγής ψυκτικών ουσιών και συνεχίστε τη διαδικασία ανάκαμψης μέχρης ότου σταματά αυτόματα.

δ) κλείστε την υψηλή βαλβίδα (ή τη βαλβίδα χαμηλής πίεσης) στον εξοπλισμό και η διαδικασία προσθέτω την ψυκτική ουσία στον κύλινδρο ψυκτικών ουσιών ολοκληρώνεται.

 

2.Maintenance της κενής αντλίας

 

Για να εξασφαλίσετε ένα κανονικό τρέξιμο της κενής αντλίας, δώστε την προσοχή στον τύπο πετρελαίου της κενής αντλίας. Το πετρέλαιο λιπαντικών κενών αντλιών #1 χρησιμοποιείται σε αυτήν την μηχανή.

a . Ελέγξτε το επίπεδο πετρελαίου

 

Μετά από την κενή αντλία που τρέχει για 1 λεπτό, σταματήστε την αντλία και ελέγξτε το επίπεδο πετρελαίου.

 

b . Προσθέστε το πετρέλαιο

 

Όταν το επίπεδο πετρελαίου μειώνεται κάτω κάτω από το χαμηλότερο όριο του γυαλιού θέας επιπέδων πετρελαίου, πρέπει να προσθέσει το πετρέλαιο σύμφωνα με την ακολουθία των διαδικασιών: κόψτε τη ηλεκτρική δύναμη του εξοπλισμού, ανοίξτε το πετρέλαιο γεμίζει την ΚΑΠ, προσθέστε αργά το πετρέλαιο κενών αντλιών μέχρι το ανώτερο όριο του επιπέδου πετρελαίου του ποτηριού θέας. Αντικαταστήστε το πετρέλαιο γεμίζει την ΚΑΠ για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

 

c . Αντικατάσταση του πετρελαίου

 

Το πετρέλαιο μέσα στην κενή αντλία χρειάζεται να αντικατασταθεί αφότου είναι κάθε τρέξιμο 15 ωρών και για το κενό πετρέλαιο 300ml στην αντλία. Προετοιμάστε ένα κατάλληλο εμπορευματοκιβώτιο πετρελαιοειδών αποβλήτων πριν από την αντικατάσταση και αναλάβετε τις διαδικασίες αντικατάστασης πετρελαίου ως εξής: Κόψτε τη ηλεκτρική δύναμη του εξοπλισμού, ανοίξτε το πετρέλαιο γεμίζει την ΚΑΠ, ανοίγει το βούλωμα αγωγών κατώτατου πετρελαίου για να αποχετεύσει τα πετρελαιοειδή απόβλητα λεπτομερώς. Αντικαταστήστε το βούλωμα αγωγών πετρελαίου και προσθέστε το νέο πετρέλαιο σύμφωνα με την προσθήκη των διαδικασιών πετρελαίου για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες αντικατάστασης πετρελαίου.

 

d . Αντικατάσταση του ξηρού φίλτρου

 

Το ξηρό φίλτρο πρέπει να αντικατασταθεί μετά από μια συσσωρευμένη ψυκτική ουσία 60-80kgs

ανακτάται. το πρότυπο και η προδιαγραφή του ξηρού φίλτρου πρέπει να είναι στη συμμόρφωση

με τη σύσταση του προμηθευτή. Η διαδικασία αντικατάστασης του ξηρού

το φίλτρο είναι το ακόλουθο: Να κόψει τη ηλεκτρική δύναμη του εξοπλισμού και να φορέσει τα γάντια, την προστατευτικά ενδυμασία και τα προστατευτικά δίοπτρα. Πάρτε έξω την μπροστινή κάλυψη και κλείστε τη βαλβίδα του κυλίνδρου ψυκτικών ουσιών. Χρησιμοποιήστε δύο απέραντα κλειδιά για να χαλαρώσετε τα καρύδια κολπίσκων και εξόδου του ξηρού φίλτρου προσεκτικά. Εξαντλήστε οποιοδήποτε υπόλοιπο αέρα και χαλαρώνει έπειτα το δαχτυλίδι κλειδώματος του ξηρού φίλτρου και πάρτε έξω το καρύδι καθορισμού από το κατώτατο σημείο του ξηρού φίλτρου. Αντικαταστήστε ένα νέο ξηρό φίλτρο (προσοχή! Διορθώστε την κατεύθυνση του κολπίσκου και της εξόδου! ) και το κλειδώστε στενά. Χρησιμοποιήστε δύο απέραντα κλειδιά για να σφίγξετε τα καρύδια κολπίσκων και εξόδου του ξηρού φίλτρου προσεκτικά. (Προσοχή! Αποφύγετε οποιαδήποτε διαρροή στη σύνδεση! ) Ανοίξτε τη βαλβίδα στον κύλινδρο ψυκτικών ουσιών και αντικαταστήστε την μπροστινή κάλυψη. Τρέξτε τη διαδικασία αποκατάστασης και η ανακτημένη ποσότητα δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 500ml έτσι ώστε η μάνικα είναι πλήρης της ψυκτικής ουσίας. Κλείστε τη ηλεκτρική δύναμη εξοπλισμού και η διαδικασία για να αντικαταστήσει το ξηρό φίλτρο ολοκληρώνεται.

 

e . Προσθέστε ότι το νέο πετρέλαιο στο πετρέλαιο γεμίζει το μπουκάλι.

 

Να εξασφαλίσει ικανοποιητικό να συμπληρωθεί συνεχώς τη λειτουργία, πρέπει να προσθέσει ότι το νέο πετρέλαιο στο πετρέλαιο γεμίζει το μπουκάλι όταν το επίπεδο πετρελαίου είναι χαμηλότερο από 100ml. Ο τύπος του πετρελαίου πρέπει να είναι τόσο ίδιος όσο το πετρέλαιο στο σύστημα.

Προσθέστε το νέο πετρέλαιο με την ακολουθία των διαδικασιών: Κάνετε την επιβεβαίωση ότι η τοπ βαλβίδα σφαιρών του πετρελαίου γεμίζει το μπουκάλι είναι κλειστή. Αποσυνδέστε το γρήγορο προσαρμοστή σύνδεσης στην κορυφή του πετρελαίου γεμίζει το μπουκάλι και ανοίγει την ΚΑΠ του πετρελαίου γεμίζει το μπουκάλι. Προσθέστε το νέο πετρέλαιο σε επιθυμητή ποσότητα και αντικαθιστά έπειτα την ΚΑΠ μπουκαλιών και το παρεμβάλτε μεταξύ των γρήγορων προσαρμοστών σύνδεσης για να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες.

 

f . Αφαιρέστε τα πετρελαιοειδή απόβλητα

 

Όταν: Αφότου οι διαδικασίες αποκατάστασης είναι πλήρεις που γίνονται (ο μετρητής HP και LP shoule είναι πίεση 0), κατόπιν αφαιρέστε τα πετρελαιοειδή απόβλητα.

Πώς: Αργά ανοίξτε τη βαλβίδα σφαιρών στη δεξαμενή «πετρελαιοειδών αποβλήτων». Τα πετρελαιοειδή απόβλητα θα είναι αγωγός έξω από τη μηχανή.

Αφότου επιτυγχάνεται η επιθυμητή ποσότητα, κλείστε τη βαλβίδα σφαιρών για να ολοκληρώσετε το νέο πετρέλαιο γεμίζει τη διαδικασία.

 

g . Κενό μπουκάλι πετρελαιοειδών αποβλήτων

 

Πρέπει να εκκενώσει το μπουκάλι πετρελαιοειδών αποβλήτων με την ακολουθία των διαδικασιών:  εάν η ποσότητα πετρελαιοειδών αποβλήτων είναι περισσότερο από 250ml: πάρτε έξω το μπουκάλι πετρελαιοειδών αποβλήτων και ανοίξτε την κάλυψη σε κενό αυτό. Κατόπιν αντικαταστήστε την κάλυψη και παρεμβάλτε το μπουκάλι πετρελαιοειδών αποβλήτων επάνω στην υποστήριξη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15323363635

WhatsApp : +8615323363635